изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:49 EEST
НАШИ СТУДЕНТИ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ДИПЛОМНИТЕ СИ ПРОЕКТИ В ХОЛАНДИЯ    
ОбразованиеСтуденти от Международен колеж-Албена, в Добрич ще могат да защитят дипломните си проекти директно в Холандия през месец май. Това е съобщила на среща с колежаните преподавателката Мариеке Тимер от партньорския университет CHN в Люварден.

Третокурсници от специалност "Хотелски мениджмънт" на английски език ще направят в Нидерландия защитата си по желание, казаха от колежа. Успешно представилите се абсолвенти в Холандия или в България ще получат, освен българската си диплома, и диплома на холандското висше училище. По време на престоя си в Люварден българските студенти ще посещават по избор занятия на холандските си колеги. Колежаните от Добрич ще се запознаят на място с условията за продължаване на обучението си по бакалавърските програми на университета CHN в Люварден. Партньорското висше училище от Холандия поема разходи за нощувки и храна на студентите от Добрич по време на едноседмичния им престой, съобщиха още от Международния колеж.

 


Сходни връзки

НАШИ СТУДЕНТИ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ДИПЛОМНИТЕ СИ ПРОЕКТИ В ХОЛАНДИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди