изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:14 EEST
УЧЕНИЦИ ОТ ОУ "ПАНАЙОТ ВОЛОВ" ЩЕ УЧАСТВАТ В СЕМИНАР ЗА ТРАФИКА НА ХОРА    
ОбществоУченици от седмите класове на основно училище "Панайот Волов" в Добрич утре ще участват в семинар на тема "Трафик на хора". Форумът ще се проведе от 10 ч.

В камерната зала на младежкия дом в Добрич, съобщи за НДТ Ралица Янушева - педагогически съветник в учебното заведение. Втори семинар, но за превенция на употребата на наркотици, ще се проведе на 16 март с осмокласници от училището.
От ноември м.г. ОУ "Панайот Волов" работи по програмата "Детска полицейска академия" - съвместна инициатива на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, припомни Р. Янушева. Лектори на предстоящите семинари ще са Росица Добрева - секретар на комисията, и Нели Павловска - инспектор в Детската педагогическа стая. Целта на превантивните обучения е да се развият уменията у учениците за разрешаване на възникнали проблеми и анализ на критични ситуации, както и да се осигурят знания и достъп до подходящи източници на информация.
 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ОТ ОУ "ПАНАЙОТ ВОЛОВ" ЩЕ УЧАСТВАТ В СЕМИНАР ЗА ТРАФИКА НА ХОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди