изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:57 EEST
РОДИТЕЛИТЕ НА ИВЕТ СЪБИРАТ СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО Й    
ОбществоОт вчера вече тече кампания по набиране на средства за операцията на малката Ивет Пешева от Добрич, за която НДТ писа. Кампанията е организирана от нейните родители, като същевременно вече две фирми в града са се включили според възможностите си. "Благодарим на "Фоли арт", които направиха картичките и плакатите на Ивет, абсолютно безвъзмездно, както и на продуцентска къща "Нещо специално", които пък подготвят благотворителен концерт за Ивка" - каза Ивайло Пешев.

Семейство Пешеви благодари още веднъж и на зам.-областния управител д-р Евгения Георгиева, с която са се срещнали отново и разговаряли вчера. "Въпреки натиска от страна на д-р Георгиева, ние все още нямаме отпуснати средства. Не можем да отлагаме операцията и затова стартирахме кампанията. Самата д-р Георгиева също ни посъветва да продължим с набирането на средствата" - добави Ивайло.
Всеки, който иска да помогне усмивката да се върне на лицето на малката сладурана Ивет, може да си закупи картичка на стойност 3 лв. с нейна снимка. Семейство Пешеви добави още, че ако получат средства от Фонда за лечение на деца в чужбина, то това, което остане  като пари, ще предоставят за лечение на друго дете, което е в нужда.
 


Сходни връзки

РОДИТЕЛИТЕ НА ИВЕТ СЪБИРАТ СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО Й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди