изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:12 EEST
Две нови обвинения са повдигнати срещу насилника Несрин Ахмед от с. Генерал Киселово    
Ред и сигурностДевня. Две нови обвинения са повдигнати срещу 31-годишния Несрин Ахмед, който бе задържан заради блудство, извършено на 3 март в с. Генерал Киселово. Това съобщи за радио “Фокус” – Варна зам.-районният прокурор на гр. Девня Златко Стоянов.


"Вероятно ще има промяна в мярката му, но засега няма внесена такава", каза още Стоянов и допълни, че Несрин Ахмед има ново 24-часово задържане с прокурорско постановление. Зам.-районният прокурор на Девня не уточни дали Несрин Ахмед в момента е в ареста.
31-годишният Ахмед бе задържан за блудство със 17-годишния Живко Янев на 3 март в с. Генерал Киселово. Живко Янев подаде в полицията на Вълчи дол сигнал, че в снекбар в родното му село Генерал Киселево, след заплаха за нанасяне на побой, с него са извършени блудствени действия.
32-годишният Несрин Ахмед пребил Живко и неговия приятел Симеон, също на 18 години, гаврил се с тях и ги заплашвал, обвинявайки ги в кражба на кабели. Насилникът е с чисто съдебно минало и поради това по-рано прокуратурата го освободи под гаранция от 2000 лв.
Жанет БОШЕВА

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Две нови обвинения са повдигнати срещу насилника Несрин Ахмед от с. Генерал Киселово | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Две нови обвинения са повдигнати срещу насилника Несрин Ахмед от с. Генерал Киселово
Автор: Anonymous да 2007-03-16 @ 14:01 EET
От следствения арест, подадоха информация, че не са издържали хората там и снощи е имало сватба, като булката е била Несрин, а зетьовите били доста. Опъвал се той, но по метода на убеждението така наречените от него "гяури" са го склонили, та сега булката е болна. Сега наред бил неговия адвокат.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди