изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ



ОВЕН - Започнете деня с деловите си начинания. Ще получите удовлетворяващи ви бизнес-резултати в работата, а в личен план също ви очакват постигнати стари мечти.

ТЕЛЕЦ - Ще впечатлявате бизнес – партньорите си и колегите с навременните си идеи. Наред с всичко останало ще ви владеят желания за развлечение и романтична близост.

БЛИЗНАЦИ - Не се колебайте да се разделите с хора, които често ви разочароват. Ласкателите не са сред съмишлениците ви и колкото по-скоро ги отстраните, толкова по-добре.

РАК - Възможни са значителни обрати в плановете ви за деня. В професионалната сфера не ви липсват печеливши идеи, но по-важно е как ще ги реализирате своевременно.

ЛЪВ - Ако приемете помощта, която ви се предлага ще си спестите главоболия. Бъдете активни в желанието си да постигнете мечта, това ще ви помогне да я сбъднете скоро.

ДЕВА - Осъществена задача ще стане основа за успешната реализация на бъдещ проект. Чрез нея ще развиете нови професионални качества и ще подобрите организацията си.

ВЕЗНИ - Ще се стремите да привлечете хора в подкрепа на идеите и плановете си. Избягвайте да се натоварвате прекалено много, няма да ви донесе повече от нужното признание.

СКОРПИОН - Имате голяма нужда и от по-продължителна почивка. Финансовото ви състояние ще претърпи затруднения и ще се изправите пред необходимостта да потърсите помощ.

СТРЕЛЕЦ - Днес по-малко се вглеждайте в другите и обърнете повече внимание на себе си. Мислете за нещата, които трябва да подобрите, за да стане живота ви спокоен и добър.

КОЗИРОГ - Приятни занимания ще ви помогнат да се отпуснете и емоционално да се уравновесите в днешния ден. При някои са възможни бързи и неочаквани печалби.

ВОДОЛЕЙ - Творчески занимания ще привличат вниманието ви днес. Споделете работата и отговорностите си с хора, които уважавате и ще се почувствате доволни и вие и другите.

РИБИ - Ще се изненадате много от лекотата, с която ще осъществите своя печеливша идея в днешния ден. Романтични емоции с любимия човек ще ви владеят до късно вечерта.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди