изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:03 EEST
ОТПУСКАТ 69 ХИЛ. ДОЛАРА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА 3-ГОДИШНАТА ИВЕТ    
НовиниЧака се само отговор от клиниката в Израел - кога ще приеме малката пациентка

Фондът за лечение на деца в чужбина отпуска 69 хил. долара за лечението на 3-годишната Ивет Пешева от Добрич. Това съобщи за НДТ зам.-областният управител д-р Евгения Георгиева. "Разговарях с директора на фонда - д-р Добрев, който заяви, че вече е подготвено и изпратено писмо до клиниката в Израел със запитване кога може да постъпи за лечение Ивет. В писмото още д-р Добрев иска точна разбивка на нужните средства за отделните стадии на лечението, както и информация кой ще посрещне семейството на малката пациентка и самата нея, както и къде ще бъдат настанени. Смятам, че заминаването им ще е факт до месец" - добави още д-р Георгиева.
Припомняме, че сладураната има тумор, който е толкова голям, че дори е преместил органите в коремната кухина. В клиника в Израел специалисти гарантират, че чрез операции могат да отстранят тумора, да оправят луксацията на тазобедрената става и да върнат усмивката на личицето й.
 


Сходни връзки

ОТПУСКАТ 69 ХИЛ. ДОЛАРА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА 3-ГОДИШНАТА ИВЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.39 секунди