изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:33 EEST
40 красавици във Варна за конкурса на Митьо Пищова    
Мис & МистърСлед като не успя да седне на кметския престол в старата столица и не стана ВИП брат номер 1, Димитър Маринов–Пищова влезе в модния бизнес.

Своя дебют в големите конкурси Пищова реши да направи в морската столица. Модното събитие носи името “Мис модел на България” и ще се проведе на 27 март от 20 часа в клуб “Планета пайнер”, предаде Днес+. Агенцията на Митьо Пишова носи името Vip models и се говори, че била собственост на Дарина Павлова. Пререгистрирана е три пъти, докато стане еднолична собственост на скандалния шоумен. Vip models вече има школи в по-големите градове в България, а хореографите, които обучават моделите, са от агенциите “Визаж” и “Инерсаунд”. След кастинги в 39 български града са избрани 40 красавици, които ще пристигнат във Варна в петък. Те ще бъдат настанени в пет звездната вила “Аква”. Подготовката им за конкурса ще продължи пет дни. На тяхно разположение са джакузита, четирима масажисти и фитнес инструктори, осигурени от управителя на комплекс “Аква” Иван Луканов. Кирил Въчев–Скалата е предоставил на момичетата фитнес залата си в хотел „Черно море”, а гримът и прическите са осигурени от музикалната компания “Пайнер”. Конкурсът ще се проведе в четири тура. В първото дефиле претендентките ще представят колекцията официални рокли на Анита Мейзер, във втори тур ще бъдат с бельото на “Лотус” и ризи на Наско Парушев. В третия тур ще се представят по бански, а на финала ще дефилират с роклите на МК “Контеса” с дизайнер Димитър Желязков. Дичо и Лилана ще поддържат настроението между туровете, а водещи ще бъдат Ники Кънчев, Кирил Вилчев – Скалата и Анита Мейзер. Председател на журито ще бъде Митьо Пищова, а членове - Ирина Папазова, Наско Парушев, две носителки на титлата мис България, Денди, Лилана и Дичо, както и представители на спонсорите. Ще бъдат коронясани две красавици – Мис и Модел на България, с по четири подгласнички, а всеки от спонсорите ще връчи специални награди. За първи път в конкурс за красота короните са от чисто злато и са осигурени от бижутерийния гигант “Алтънбаш”.
 


Сходни връзки

40 красавици във Варна за конкурса на Митьо Пищова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди