изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:43 EEST
Несъобразена скорост е причина за катастрофата на главен път София – Варна край Шумен    
Ред и сигурностШумен. Катастрофата на път София - Варна край шуменското село Белокопитово, е станала поради движение с несъобразена скорост. При нея е загинал 31-годишен мъж с инициали И.С., съобщиха за радио “Фокус” – Варна от ОДП – Шумен.

Около 10 часа тази сутрин лек автомобил “Пежо 405” със софийска регистрация, управляван от 37-годишен мъж от столицата, се е блъснал в рекламна табела. Поради движение с несъобразена скорост водачът е загубил контрол върху – МПС – то. В следствие загива единият от возещите се, а други двама са ранени. 30-годишна жена от Провадия е настанена в Шуменската болница с фрактури на дясната ключица и на 4-ти и 5-ти прешлен. 36-годишен мъж от София е с охлузни рани, но след медицински преглед е освободен. Водачът на автомобила е без наранявания.
Разследването по случая продължава. Образувано е и дознание по обвинение за нападение на шуменски журналисти, пристигнали на мястото на инцидента.
Севил САБРИ

Както "Фокус" съобщи, загиналият при инцидента днес е председателят на Националната такемусу айкидо асоциация - България Ивайло Сашков Драганов. Според информация в Интернет Ивайло Драганов е инструктор на софийския спортен клуб “Чоуа”. Той е и председател и главен инструктор на Националната айкидо и джиу-джицу федерация, носител на ІІІ дан. Катастрофата е станала на главен път София – Варна на около 15 км от Шумен край село Белокопитово.
Според информация на Дарик радио - репортер на Дарик и други журналисти, пристигнали на мястото на инцидента, били нападнати от приятели на пострадалите. Единият от нападателите е ударил фоторепортер, след което с ритници е изкривил предната врата на "Фолксваген"-а, с който са пътували част от журналистите.  http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Несъобразена скорост е причина за катастрофата на главен път София – Варна край Шумен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.88 секунди