изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:59 EEST
Пет жени и петима мъже са загинали при пожара в московкия еротичен бар "911"    
По светаСофия/Москва. Пет жени и петима мъже са загинали при пожара в московския еротичен клуб “911”, разположен в театър “Ленком”, съобщи Интерфакс като се позова на прессекретаря на московското кметство Сергей Цой. Лично кметът на Москва Юрий Лужков се е ангажирал с координацията по преодоляването на последиците от трагедията.

Пожарът в еротикбара, разположен на ул. “Малая Димитровка” 6, е избухнал вероятно около 3 ч през нощта. По предварителна информация причина за него е възможно да е било и огнено шоу, изпълнявано в заведението. По разказите на свидетелите, един от барманите излял върху себе си около 300 милилитра спирт, след което дрехите му пламнали. От там огънят се прехвърлил върху петлитров съд със спирт, а след това – пламнала и сцената.
По данни на пожарната, огънят е погасен около 4,41 часа. Евакуирани били около 150 души от заведението. Към 12 часа все още движението по улицата, на която е било заведението, не е възстановено.
Двама българи са сред загиналите в огъня. Единият е на 40 години, загинал от задушаване. По-късно в болницата е разпознато тялото на още един българин, на 64 години.
Двамата са били на гости в Москва на свой приятел, който работи в Центъра за промишленост на България в Руската федерация, съобщиха от българското Министерство на външните работи.

http://www.focus-news.net

РИА Новости: Двама български граждани са загинали при пожара в нощен клуб в Москва
25 март 2007 | 12:41 | Агенция "Фокус"
Москва. Двама български граждани са загинали при пожара в нощен клуб в Москва, съобщи за РИА Новости, източник от органите на реда в руската столица.
“Самоличността им е установена по намерените у тях документи. Това са 40-годишните Илков и Алиман Исмет Шукри,” съобщи източникът.
Предстои да бъдат разпознати телата на още няколко от общо десет души, които станаха жертва на пожара в московския еротичен клуб “911”, разположен в театър “Ленком” на ул. “Малая Дмитровка” № 6. Сред загиналите има пет жени и пет мъже. По предварителните заключения на експертите по съдебна медицина, смъртта им е настъпила в резултат на отравяне с дима от пожара, съдържащ токсичния газ въглероден моноксид.

 


Сходни връзки

Пет жени и петима мъже са загинали при пожара в московкия еротичен бар "911" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди