изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:03 EEST
С ДИНАМИЧЕН ДЕТСКИ РОК "ХОРЪТ НА БЕБЕТАТА" ВЗРИВИ ПУБЛИКАТА    
КултураПървият в страната "Хор на майките" по нищо не отстъпи на именитите изпълнители на песента "Флашданс" от едноименния филм

В края на миналата седмица вокална студия "Мастер" при СОУ "Кл. Охридски" с ръководители Милена Пеева и Стефка Василева изнесоха грандиозен концерт. Залата на младежкия дом "Захари Стоянов" бе препълнена и се пукаше по шевовете. Множеството, дошло да види бъдещите "Бели лястовици на Европа", не можа да се побере и имаше и много правостоящи.
За първи път пред публика се представи първият и единствен в страната "Хор на майките". Седемте дами, които са с различни професии, слисаха залата с изпълнението на песента от филма "Флашданс", но истинският гвоздей на програмата бе "Хорът на бебетата".
Най-малките възпитаници на "Мастер" просто се представиха блестящо. И ако някой си мисли, че малчуганите страдаха от сценична треска, то се лъже. Още отсега възпитаниците на Милена Пеева и Стефка Василева предизвикаха бурен смях, излизайки на сцена, като почти се сбиха за микрофона. Децата предизвикаха бурни аплодисменти с изпълнението си на песента "Врабчо" - динамичен детски рок. На малчуганите толкова им хареса да са на сцена, независимо, че това бе техният дебют, че до края на концерта не слязоха от нея.
Талантите бяха почерпени с вкусни торти, осигурени от ръководството на СОУ "Св. Климент Охридски". Специален поздравителен адрес към младите таланти бе изпратен и от кмета на Добрич Детелина Николова.
 


Сходни връзки

С ДИНАМИЧЕН ДЕТСКИ РОК "ХОРЪТ НА БЕБЕТАТА" ВЗРИВИ ПУБЛИКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди