изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:01 EEST
ГЛЕН ХЮЗ - ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА КАВАРНА    
НовиниГлен Хюз да бъде удостоен със званието "Почетен гражданин на гр. Каварна" реши на своето заседание вчера Общински съвет - Каварна, съобщи пресаташето на морската община. Съветниците са гласували единодушно предложението почетното звание да бъде присъдено на "гласа на рока" за огромната му любов към Каварна и голямата му заслуга за известността на града по света. Според тях той е живият афиш на Каварна в световното рок-пространство.

С превръщането на Каварна в рок-център Глен Хюз се включи в концертите на 31.12.2005 г., 21.08.2006 г. и предстоящия 6.05.2007 г., припомнят от пресслужбата на общината. Хюз безрезервно подкрепи и националната кампания ,,Не сте сами" в защита на българските медици в Либия и стана инициатор в ангажирането и привличането на други световни величия да дадат своя категоричен глас в подкрепа на нашите сънародници. На 9.02.2007 г. бе премиерата на ,,българския клип" на Глен Хюз - The Divine, сниман край Калиакра, посветен също на медицинските ни сестри.
Почетният знак на Каварна легендарният певец ще получи в Деня на Каварна - 6 май.
 


Сходни връзки

ГЛЕН ХЮЗ - ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди