изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:41 EEST
Учредява се световна коалиция „Не сте сами”    
НовиниВ Париж ще бъде подписано споразумение за учредяване на световна коалиция за освобождаване на осъдените български сестри в Либия „Не сте сами”. Инициатори са Дарик радио, вестник „Стандарт” и БТВ.

Освен организаторите на кампанията в България, в световната коалиция ще участва Мишел Тоб, председател на световната организация „Заедно срещу смъртното наказание” и Гиньо Ганев, омбудсман на България.

Международната коалиция ще обедини всички неправителствени организации, известни личности от областта на науката, спорта и културата, които изразяват своята съпричастност към съдбата на българките и са подкрепяли каузата за освобождаването им досега.

В Париж към Световната коалиция „Не сте сами” ще се присъединят още Асоциацията на медицинските сестри в Белгия, парижката и лондонска адвокатски колегии, „Адвокати без граница”, „Амнести Интернешънъл”. Освен това част от коалицията ще бъдат и Силви Вартан, Люк Монтание, Виторио Колици, Бианка Джагър, Веселин Топалов, Валери Петров, Райна Кабаиванска и други.

http://www.darik.net

 


Сходни връзки

Учредява се световна коалиция „Не сте сами” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.42 секунди