изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:09 EEST
ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ КРУШАРИ ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОТЕСТА СИ С ИСКАНЕ ЗА ОСТАВКИТЕ НА КМЕТА И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОбС    
НовиниАгробизнесмените подготвят национален протестен ден "Европейски проекти и пари за българското село".

ДО
      Председателя на Общинския съвет на
      с. Крушари
      Общинските съветници с. Крушари
      До Кмета на с.Крушари

    Копие: Президента на Република България  
      Народното Събрание  на РБ
      Министерски съвет на РБ
      Министерство на финансите
      Националната асоциация на         зърнопроизводителите

 


   ДЕКЛАРАЦИЯ
  от земеделски производители  в Община Крушари


 Вече седми ден протестираме срещу некадърното и неграмотно управление на Община Крушари, от 22.03.2007 г.  всеки работен ден. 
 Прави впечатление липсата на заинтересованост  от страна на областното ръководство, народните представители от Добрички многомандатен избирателен район и ръководството на политическите сили с чиято подкрепа са избрани кмета и председателя на общинския съвет в община  с. Крушари, област Добрич.
 Очевидно протеста на хората които произвеждат зърното,  достатъчно за хляба на  населението на гр. Добрич за една година,  не представлява интерес за управляващите.
 Разбираемо е поведението на кмета и председателя на Общинския съвет. Те се борят за техните заплати и спокоен и безметежен живот. Но  останалите…?
  Няма да допуснем  подигравка с нашите родители и съграждани, които ежедневно понасят стоически несгодите на това некадърно управление.
 Няма да допуснем  шест месеца общината да се управлява на автопилот,  да не е реализиран дори един проект и да се загърбват програмите по линия на Европейските фондове, включително  Националната програма за развитие на селските райони  2007 - 2013 г.,  а да се получават заплати без да се върши работа. Даваме срок до 04.04.2007 г.  на Общинското ръководство за постигане на споразумение  с протестиращите.
 При не постигане на споразумение събраните от нас материали  за бездействието и лошите управленски решения на Общинското ръководство ще бъдат предоставени на компетентните органи, включително на Европейската комисия.
 Получихме подкрепа от колегите от Националната Асоциация на Зърнопроизводителите, с която изразиха готовност за протестни действия в наша подкрепа.
 След изтичане на горепосочения срок  ще проведем  национален протестен ден  - "Европейски проекти и пари за българското село".

 


Сходни връзки

ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ КРУШАРИ ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОТЕСТА СИ С ИСКАНЕ ЗА ОСТАВКИТЕ НА КМЕТА И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОбС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди