изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:27 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ПРОСТИТУТКИ И СУТЕНЬОР - ПИПНАТИ С ПАСПОРТИ-МЕНТЕ    
ЛюбопитноЧетири жрици на любовта, заедно със сутеньора си, са задържани с фалшиви паспорти при излизане от България. Спипани са на 28 март, около 8 часа сутринта, на ГКПП-Дуранкулак.

Те били в автобус с варненска регистрация, който пътувал за Полша. При паспортната проверка станало ясно, че задграничните им документи са подправени - на чужди паспорти били залепени снимки на измамниците. За всяко едно от лицата е образувано следствено дело... Грози ги лишаване от свобода до 2 години.

СВИТИЯТ ПАЗАР СВАЛЯ ИЗКУПНИТЕ ЦЕНИ НА МЛЯКОТО
Пазарът на млечните продукти през последните месеци е изключително свит - кашкавалът почти не се купува. Ограничено е и потреблението на сирене. Тези констатации сподели изпълнителният директор на "Сердика 90" в Добрич Марьо Марев. Хиперинфлацията също дава отражение на цените на млечните продукти. Г-н Марев сподели, че само през февруари се е наложило изкупната цена на млякото да скочи от 65 лева на литър до 290 лева.

НДТ - 2 април 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ПРОСТИТУТКИ И СУТЕНЬОР - ПИПНАТИ С ПАСПОРТИ-МЕНТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди