изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:02 EEST
СВЕТКАВИЧНА РЕАКЦИЯ НА ЕНЕРГОТО    
НовиниСлужителите на E.on-България обещаха днес в 9 часа да възстановят елзахранването в дома на Михаил Минчев в село Огражден.

Това стана след като екип на НДТ придвижи неговия проблем до централата на електроразпределителното дружество във Варна.

На 10 февруари г-н Минчев, който през зимата живее в Добрич, отишъл в селото и установил, че са задигнати жиците от три електропровода пред дома му. В резултат на това в къщата му няма ток. Той веднага сигнализирал за кражбата полицейския служил в Кардам и местния кмет. От тогава до днес проблемът не е разрешен. Михаил Минчев многократно се обаждал на телефона на дружеството, но не можел да се свърже с дежурния диспечер. Вчера  той се обърна за съдействие към екипа на НДТ, който постави въпроса към E.on-България. От компанията веднага посетиха дома на г-н Минчев и обещаха още днес да възстановят елзахранването.

Попитахме как трябва да се действа при такива ситуации и какво е нужно да направят гражданите, които поради кражба са останали без електрозахранване в домовете си. От пресслужбата на електроразпределителната фирма обясниха, че ако има такива случай е достатъчно потърпевшият гражданин да посети Центъра за услуги на гражданите, като оставят молба или заявление свободен текст, копие от полицейския протокол, удостоверяващ кражбата, както и координати за връзка. В такива случай задължително в най-кратки срокове се изплаща група на място, която да оцени щетите и при монтаж на нови проводници е задължително присъствието на хората, чиито домове са останали без ток, за да бъдат направени пробите, добавиха още от дружеството. НДТ

 

 


Сходни връзки

СВЕТКАВИЧНА РЕАКЦИЯ НА ЕНЕРГОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди