изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:32 EEST
"АЛВИНА" С ДВА МЕДАЛА ОТ ВИНАРИЯ    
НовиниС два бронзови медала се върна от последната Винария добричкият винпром "Алвина". Ръководителят на рекламния отдел на фирмата Мая Златева уточни, че наградите са за бяло сухо вино Врачански мискет "Калиакра" от две различни реколти.


"С миналогодишния медал това вино вече има три медала. Тази година е важно да се отбележи, че точно в тази категория не бе присъдено по-високо отличие от бронзовия медал" - каза още М. Златева.
Като цяло Винарията е минала при голям успех за добричкия винпром, като щандът на фирмата е бил много добре приет. Лично министърът на земеделието и горите Нихат Кабил индивидуално е посетил "Алвина" и нейния щанд, добавиха още от фирмата. На тазгодишното изложение "Алвина" за първи път е представила новата колекция  бели и червени вина от категория сортове  "Булгарика". На пазара вече са добре познати и много попурялни вината от серията "Бляк сий". В тази категория е и новото вино "Идея 66", което е мерло по каберне и е червено сухо вино. "Виното е посветено на 60-годишния юбилей на фирмата, от които 6 години ООД" - разкри още Мая Златева. Обогатена е и гамата на аперитивите "Силует", като вече се предлагат 13 аперитива на винена основа. Аперитивите са били представени на Винария с нова визия и дизайн. Сред вкусовете, които се предлагат, са роза, вишна, кафе, шоколад, какао, а новите вкусове и аромати са кюрасо, кокос, банан и други.
 


Сходни връзки

"АЛВИНА" С ДВА МЕДАЛА ОТ ВИНАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди