изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:19 EEST
ОБЩИНА КРУШАРИ НЕ Е ОБЯВИЛА ОПАСНИТЕ СИ СГРАДИ    
НовиниОбщина Крушари е сред четирите в страната, които не са подали информация в Министерството на държавната политика при бедствия и аварии, съобщиха оттам.

138 са потенциално опасните сгради, сочи доклад на министерството. Във връзка с трагичния инцидент на ул. "Алабин" на 19 септември 2006 г., министър Емел Етем разпореди на кметовете и областните управители проверка на всички потенциално опасни сгради на територията на общините. Целта беше да се предотвратят нови трагични случаи, като този в столицата. Крайният срок за обобщаване на информацията беше 31 декември 2006 г., но и до момента в министерството все още липсва информация от кметовете на четири общини, една от които е Крушари. 
Кметът на Крушари Злати Киров вчера се оправда, че това не е несвършена работа. Било ненужно да изпраща такава информация, защото от януари 2006 г. досега общината четири пъти била изпращала проекти до ведомството на Емел Етем. Те обаче били връщани, защото не били съпроводени с необходимите инженерни проекти. Общината вече била съборила една опасна сграда в двора на училището в Коритен. Другите опасни обекти се ограждали, за да не пострадат деца, оправдва се крушарският кмет.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА КРУШАРИ НЕ Е ОБЯВИЛА ОПАСНИТЕ СИ СГРАДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.64 секунди