изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:51 EEST
149 НАРУШЕНИЯ СА КОНСТАТИРАНИ ОТ КАТ САМО ЗА 4 ДНИ    
Ред и сигурностСамо за четири дни пътните полицаи са установили 149 нарушения, съобщи на нарочна пресконференция вчера Румен Стоянов от КАТ. В 9 от случаите шофьорите са заловени зад волана след употреба на алкохол.

Като най-фрапиращ случай Р. Стоянов посочи катастрофата възникнала около 3 часа на 8 април, когато по пътя Албена - Добрич, в района на село Оброчище водач на "Москвич Алеко" с едногодишен стаж поради несъобразена скорост при влизане в ляв завой се обръща. Петима са задържаните млади хора без свидетелство за правоуправление, 41 са нарушенията на скоростните режими в населени и извън населени места, 13 са били без колани. 12 ПТП-та са с материални щети, добави още Р. Стоянов. Още веднъж пътните полицаи призовават от страниците на вестника водачите да не сядат зад волана след употреба на алкохол, да не забравят да поставят колана, защото в повечето случаи това означа спасен живот, както и за пореден път обръщат внимание на родителите - нека пазят ключовете на автомобилите си, така че те да бъдат недостъпни за неправоспособните им деца.
 


Сходни връзки

149 НАРУШЕНИЯ СА КОНСТАТИРАНИ ОТ КАТ САМО ЗА 4 ДНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.71 секунди