изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:10 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ ДАВА РОК-ЛИМУЗИНА И ВИП-ШОФЬОР ЗА ЕСЕ    
ОбразованиеЗа пореден път кметът на Каварна Цонко Цонев провокира младите хора, които тази година завършват средното си образование. Провокацията е конкурс за есе на тема "Бъдещето на моя град", съобщиха от пресслужбата на морската община.


В надпреварата могат да се включват само абитуриенти, които трябва да опишат как, според тях, виждат Каварна и какво е бъдещето на родния им град. Авторът на най-хубавото есе ще получи и голямата награда - рок-лимузина с ВИП-шофьор в деня на бала си, като освен това общината ще поеме и разходите за кандидат-студентската му кампания, добавиха още от пресслужбата. Най-атрактивната част от приза ще остане в тайна до деня на бала на победителя, добавят още от кметството.
В конкурса могат да участват всички ученици, които завършват средното си образование през учебната 2006-2007 г. Срокът за предаване на писмените работи е 10 май. Те ще се оценяват от комисия с председател кметът Цонко Цонев. Резултатите ще бъдат обявени до 20 май, когато ще стане ясно и кой ще е спечелилият Голямата награда на Каварна.
 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ДАВА РОК-ЛИМУЗИНА И ВИП-ШОФЬОР ЗА ЕСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.97 секунди