изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:09 EEST
Проверяваме сметките за ток по Интернет    
НовиниУслугата "Проверка на сметката" през интернет за потребителите на електрическа енергия вече функционира в нова версия. Тя е достъпна в цяла Западна България и съдържа много по-пълна информация, касаеща клиента, съобщи "ЧЕЗ Електро България".

Въвеждайки абонатния си номер, всеки клиент на компанията може да види не само размера на своето задължение, но и своята консумация, кога ще бъде отчетен, както и срока за заплащане на сметката си, предава technews.bg.

Услугата може да ползва всеки, който има достъп до Интернет, чрез сайта www.cezelectro.bg.

Във връзка с въвеждането на новия график на отчитане от 13 април т.г., "ЧЕЗ България" разработи услугата като допълнителен информационен канал.

Чрез него потребителите на електрическа енергия ще могат да проверяват конкретния период на тяхното отчитане и да получават цялата информация по електронен път.

След активиране на услугата в нейната нова версия, броят на проверките за обслужваната от ЧЕЗ територия се очаква да надвиши 50 000 дневно.

Според вътрешна статистика, водена от ИТ специалистите на "ЧЕЗ България", досега средно на ден, особено в пиковите моменти, броят на проверките е надминавал 8 000.

http://technology.actualno.com

 


Сходни връзки

Проверяваме сметките за ток по Интернет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди