изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ



ОВЕН - Не оставяйте само с добрите си намерения, потърсете съдействието на хора, които биха ви помогнали в осъществяването им. Ако побързате, имате шансове за успех.

ТЕЛЕЦ - По-често си давайте сметка, че не всички са на вашето ниво, професионално, интелектуално и духовно, поради което ще срещнете трудности при разбирането на идеите ви.

БЛИЗНАЦИ - Решени сте да постигнете намеренията си, каквото и да ви струва това. Не винаги ще срещате подкрепата на близките, но това не е голяма болка, защото не е решаващо.

РАК - Животът ще се подрежда по начина, който сами решите, за това бъдете праволинейни. Не ставайте заложници на импулсивните си решения, за да не съжалявате в последствие.

ЛЪВ - Смирете поведението си и по-малко давайте израз на изключителността си. Притежавате способности, отличаващи ви от другите, но това не ви прави по-хора от тях.

ДЕВА - Общувайте равностойно и без излишни комплекси, това би ви гарантирало успешна реализация. Поднасяйте идеите си достъпно и ще спечелите подкрепата на влиятелни особи.

ВЕЗНИ - Ще се обогатите с повече, ако засилите вярата си и станете по-организирани. Динамичното ви ежедневие изчерпва в голяма степен силите ви и често се нуждаете от обновяване.

СКОРПИОН - За себе си знаете нещата, които ви правят по-добри, но само вътрешното усещане може да ви отведе при тях. Съмненията ще отпаднат, станете ли наясно със себе си.

СТРЕЛЕЦ - Разграничаването ви от определени хора и събития ви пречи да откриете малките удоволствия. Дарете ги с вниманието си и ще се почувствате обновени и с нови желания.

КОЗИРОГ - Дипломатичното ви поведение ще ви отвори врати и ще направи хоризонтите близки. Сред възможностите трябва да изберете най-перспективната, за да я реализирате.

ВОДОЛЕЙ - Имате прозорлив поглед към проблемите и това ще ви помогне да ги решите по-бързо и успешно. Една мечта ще се сбъдне и скоро ще се поздравите с добри придобивки.

РИБИ - Възможни са вътрешни противоречия, но в никакъв случай не бива да спирате творческия си порив. Носителите на прогреса трябва да продължат напред, независимо от всичко.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди