изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:29 EEST
СЛАВИ ПЯ В АЛБЕНА НА ФОРУМ НА "COCA COLA"    
ТуризъмТрифонов обеща да е кавалер на абитуриентския бал на Валя от  Music Idol 

Слави Трифонов бе гост на заключителната вечеря във Вариете казино Албена на търговската конференция на "Coca Cola" в курорта Албена. Около 500 души от екипа на фирмата в България се събраха на форум в курорта от 13 до 15 април. Изненадата за тях заключителната вечер е била появата на Слави Трифонов. В шоуто, което той представил на присъстващите, участвали "Ку Ку бенд" и актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мая Бежанска. Изненадата била младата добричлийка Валентина Димитрова, която до петък участваше в шоуто "Music Idol". Валя и Слави изпълнили дует, а добричкото талантливо момиче поздравило присъстващите и със солово изпълнение, научи НДТ.
Слави Трифонов ще бъде на абитуриентския бал на Валентина Димитрова. Това стана ясно във фаталната вечер на петък, 13-и април, когато Валя бе гост в шоуто. Добричката звезда влезе тъжна в студиото, но не позволи на Слави да я утешава, като му каза, че това е животът. Валя тази година завършва гимназия в музикална паралелка и на 23 май ще има бал. Заради Music Idol обаче тя още няма кавалер и затова отправи официална покана към Слави. След близо 67-те опита на водещия да отклони мило поканата с мотивите: аз съм възрастен, висок и ще изглеждаме странно като се разхождаме, тя му отговори, че няма да се разхождат, а ще танцуват. Това провокира загрижеността на Годжи, само че към Валентина и я посъветва първо да мине при застраховател.
Слави опита да изтъкне като пречка факта, че в деня на бала ще е на работа, но след бърза справка на екипа се оказа, че точно на 23 май е финалът на Шампионската лига и той е свободен. Когато основателните причини бяха изчерпани, Слави направи последен опит за отклоняване на поканата с думите: "Ама ти наистина ли държиш да съм ти кавалер?", Валентина беше категорична за пореден път. Годжи не пропусна възможността да се порадва на ситуацията и пусна коментар към Слави: "Ама ти се не дърпаш много, като те гледам!"
Развръзката за всички се оказа щастлива, когато Слави склони: "Какво пък толкова. Ще дойда!" и добави, че може да вземе ферарито от Метин. Ако запали. Накрая Слави и Валентина изпяха песента на Силвия Кацарова "Обичам те". Тази песен са подготвили заедно с Ку-ку бенд, каза Слави, и тя е израз на симпатиите им към младата певица.
 


Сходни връзки

СЛАВИ ПЯ В АЛБЕНА НА ФОРУМ НА "COCA COLA" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди