изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:13 EEST
"НЕВИДИМИТЕ ПЕЙЗАЖИ НА ЛЮБОВТА" БЕ ПРЕДСТАВЕНА ПРЕД ПУБЛИКА    
КултураВ петък вечер в Художествената галерия в Добрич литературният критик Драгомил Георгиев представи най-новия роман на поета и писател Драгни Драгнев.

Присъстващите в една от залите на галерията се потопиха в атмосферата на романа още преди да са го прочели, благодарение на майсторското изпълнение на флейта на Росица Бояджиева. Пред публиката критикът Драгомил Георгиев представи най-новото произведение на автора - "Невидимите пейзажи на любовта", като подчерта, че отново писателят ни потапя във вълнуващите дълбоки дебри на човешката душа. И независимо, че действието се развива едва 5 век след новата ера, то в никакъв случай не може да се каже, че книгата на Др. Драгнев няма съвременно звучене. "Романът носи усещане за голяма загадка от срещата с непознатото, а неизвестното винаги носи магия. Лично за мен истинска находка е финалът на романа - точно, когато чакаш хепи енд, той не се състои" - каза още Др. Георгиев.
 


Сходни връзки

"НЕВИДИМИТЕ ПЕЙЗАЖИ НА ЛЮБОВТА" БЕ ПРЕДСТАВЕНА ПРЕД ПУБЛИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди