изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:19 EEST
ТРЕНЬОРЪТ НА “ИЗИДА” ГЛЕДА ДЕВЕТАТА В СВЕТА    
СпортТреньорът на добричкия клуб по тенис “Изида” Илия Атанасов участва в треньорски семинар в Пловдив. От днес до 21 април там ще се проведат срещите от Евро-африканската зона на Фед Къп. 

От наставника научихме, че той ще гледа мачовете на деветата в световната ранглиста при тенисистките Йелена Янкович, която ще бъде  първа ракета на отбора на Сърбия. Янкович е най-високопоставената състезателка от 16-те отбора. Миналата година отново сръбкиня бе №1 в Пловдив, но тогава това беше Ана Иванович. През 2007 година Иванович няма да играе, заради стария конфликт с Янкович. Последната пристига у нас, след като спечели турнира “Чарлстън”, след победи над Винъс Уйлямс и Динара Сафина. Отборът на Полша пък е предвождан от Агниешка Радванска, определена за най-прогресираща тенисистка, и Марта Домаховска. В Люксембург звездата е Ан Кремер, а за британките отново ще играят Ан Кеотавонг и Елена Балтача.

Вчера бе теглен жребият. България попадна в група "D" - с Великобритания, Люксембург и Полша. Първа ракета на тима с капитан Иво Братанов е Цветана Пиронкова, а втора - Диа Евтимова. Останалите ни участнички са Десислава Младенова и Жаклин Алауи.

В група "А" съперници са Швейцария, Дания, Холандия и Румъния. В група "В" - Беларус, Украйна, Унгария и Литва, а в група "С" са отборите на Сърбия, Словения, Естония и Швеция. НДТ

 


Сходни връзки

ТРЕНЬОРЪТ НА “ИЗИДА” ГЛЕДА ДЕВЕТАТА В СВЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди