изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 20:03 EEST
8 ДЕЛЕГАТИ ОТ ДОБРИЧ В УЧРЕДИТЕЛНОТО СЪБРАНИЕ НА СТРОИТЕЛНАТА КАМАРА    
НовиниМиналата седмица се проведе заседание на Управителния съвет на строителната камара, в което участие взе и председателят на регионалната структура Илия Михайлов.

В рамките на работната среща е станало ясно, че до дни министър Гагаузов ще издаде заповед, с която ще бъде насрочена датата на учредителното събрание, както и ще бъдат утвърдени комисиите за изработка на устав на камарата и правилник за водене на професионалния регистър, добави още И. Михайлов. "С въвеждането на професионалния регистър, всичко в отрасъл строителство вече ще е регламентирано и всяка фирма от бранша ще бъде категоризирана. В Добрич в структурата ни членуват 73 фирми, но малка част от тях могат да влязат в параметрите за I - III категория, тъй като трябва да отговарят и на множество допълнителни специални изисквания за всяка категория" - добави Михайлов. Общо 244 са избраните от цялата страна делегати, които ще участват в учредителното събрание на камарата, като 8 са делегатите от нашата област.
 


Сходни връзки

8 ДЕЛЕГАТИ ОТ ДОБРИЧ В УЧРЕДИТЕЛНОТО СЪБРАНИЕ НА СТРОИТЕЛНАТА КАМАРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди