изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:26 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ВОДОПРОВОДНА ТРЪБА ВКАРВА КРАДЕЦ В ЗАТВОРА    
ЛюбопитноЗа кражба на водопроводна тръба ще лежи в затвора Лазар Сидеров на 37 години от Балчик, съобщиха от полицията. На 21 април около 10 часа, той задигнал водопроводно съоръжение от склад на "Почивно дело" - София, в Балчик. Стойността на тръбата е 8400 лв. Проведено е бързо производство, Лазар е осъден на 6 месеца затвор. Лазар бил познайник на полицията в Балчик и покрай други кражби.

БОРИС НИКОЛОВ ЩЕ БЪДЕ СТАРШИ ТРЕНЬОР И СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН

Вицепрезидентът на "Добруджа" обяви вчера, че Борис Николов ще бъде старши треньор на пумите и през0 следващия сезон. Отсега е ясна програмата за подготовката на футболистите по време на лятната пауза. Освен в България, "Добруджа" ще проведе тренировъчен лагер в Германия през периода 17-27 юли. От играчите с изтичащ договор досега само Румен Боев е преподписал, добави вицепрезидентът, като уточни, че до средата на месец договори ще преподпишат тези футболисти, от които ръководството на клуба е доволно.
НДТ - 25/27 април 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ВОДОПРОВОДНА ТРЪБА ВКАРВА КРАДЕЦ В ЗАТВОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.04 секунди