изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:12 EEST
Бойко Борисов: За да се потули скандалът с “Топлофикация”, текат бързи совалки между застрашените обръчи от фирми на БСП    
НовиниСофия. В момента текат бързи совалки между застрашените обръчи от фирми на БСП, за да се потули скандалът с “Топлофикация”. Именно затова вчера нито премиер, нито министри направиха изказвания. Нямам вяра на Народното събрание, защото там всички заинтересовани партии отново ще го потулят.

Това заяви на брифинг пред журналисти столичният кмет Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция "Фокус".
“Главният прокурор публично каза, че съм се обръщал многократно с молба към него да ускори делото, защото то беше възпрепятствано” , обясни Борисов и добави: “Наблюдаващият прокурор бе извикан в кабинета на Румен Овчаров и се стигна до парадокса в национален ефир да се обвиняват следствие и министерства кое е по-корумпирано”, допълни кметът.
Според Борисов, тъй като парламентът ще се опита да потули скандала “Топлофикация”, институцията, която трябва да застане на страната на истината – това е президентството.
“Именно затова съм поискал свикване на Консултативния съвет”, каза Борисов.
На въпрос дали е известен човекът, заплашил шефа на следствието Ангел Александров, Борисов бе категоричен, че това лице се знае и отговори така:
“По делото “Топлофикация” и от писмото с Р. Овч. станаха ясни всичките им кръгове. Никой не обърна внимание на това нещо и вместо премиерът Станишев веднага да отстрани министъра, продължава да казва, че не гледа телевизия и да бяга от отговорност. В момента няма държава”, категоричен бе Борисов.
Полина ПАУНОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: За да се потули скандалът с “Топлофикация”, текат бързи совалки между застрашените обръчи от фирми на БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди