изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ



ОВЕН - Не допускайте необмислените ви решения да се превърнат в пречка за постигането на целите ви. Бъдете гъвкави и не казвайте "никога", защото винаги има и различен от избрания вариант.

ТЕЛЕЦ - Приемането на други гледни точки ще ви помогне да спечелите популярност и получите подкрепа. Въпросите, на които посвещавате вниманието си ще ви донесат удовлетворение

БЛИЗНАЦИ - Околните ще ви изненадат приятно и по елегантен начин. Ще погледнете от друг ъгъл на проблемите на близките си и ще намерите решение за тях или поне ще ги накарате да се замислят.

РАК - Дайте шанс на човек, към когото сте доста резервирани. Моментът е подходящ да се сдобрите. Ще забравите трудностите и отново ще станете предишните целеустремени и успешни личности.

ЛЪВ - Гледате философски на случващото се и това ви дава предимство пред конкурентите. Други ще превърнат свое приятно занимание в основен бизнес, което ще ги удовлетвори и ще донесе печалби.

ДЕВА - Лесно ще спечелите една битка и ще се наложите над опонентите си, но има неща и хора, с които трябва да се съобразите. Създавате нещо ново и то скоро ще ви донесе първите добри резултати.

ВЕЗНИ - Силни сте точно сега и с непоколебимата си увереност ще предявите претенции си. Ще ви обърнат внимание, но бъдете готови да отидете до край, щом сте убедени в правотата си.

СКОРПИОН - Можете да имате доста повече, стига да пожелаете достатъчно силно нещо. Стремежите на начинаещите са по-силни от правилата за съжаление. Пазете се от такива, ако можете.

СТРЕЛЕЦ - Силите ви ще стигнат, за да се справите с неочаквано възникнал проблем. Настроението ви ще се подобри и активността ви ще се засили, ако изгладите недоразуменията си с близък човек.

КОЗИРОГ - Докажете на хората, с които работите, че могат да разчитат на коректността и лоялността ви. Това ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение, правейки ви щастливи.

ВОДОЛЕЙ - В настроение сте и с желание ще се впуснете в романтичен флирт, но ако сте обвързани - внимавайте. Делови задачи ще ви принудят да се съсредоточите, но няма да е много за дълго.

РИБИ - Ако търсите сътрудничеството на нови конкретни партньори, не изтъквайте всичките си съображения пред тях, а само онези, които те желаят да чуят. Повечето от тях запазете за себе си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди