изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:11 EEST
103 СОЦИАЛНО СЛАБИ СА ПОЛУЧИЛИ ХРАНА И ДРЕХИ ВМЕСТО ПОМОЩИ    
НовиниВ натура са изплатени месечните помощи на 103 социално слаби добруджанци през месец март, сочат данните на Регионалната дирекция за социално подпомагане.Бедните семейства вместо пари са получили хранителни продукти, дрехи, обувки, заплатена е такса за детска градина и др.

 Хранителни продукти на обща стойност 870 лева са получили 21 семейства. В два от случаите са закупени дрехи и обувки на стойност 51 лева. В 33 от случаите е платена таксата за детска градина, а помощите на 50 социално слаби са отишли за частично погасяване на задължения към "ВиК".
От началото на годината до края на март с еднократни парични помощи са подпомогнати 22 лица и семейства. Отпуснатите средства са били 2 857 лева. Най-често парите са били за лечение. От правото си на безплатно пътуване с автобусен транспорт в периода от януари до март са се възползвали 437 хора с увреждания и 94 многодетни майки, сочат данните на дирекцията.
 


Сходни връзки

103 СОЦИАЛНО СЛАБИ СА ПОЛУЧИЛИ ХРАНА И ДРЕХИ ВМЕСТО ПОМОЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди