изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:19 EEST
НАД 300 СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРОТО ПО ТРУДА    
НовиниНад 300 свободни работни места са обявени в Бюрото по труда в Добрич, което обслужва общините Добрич, Добричка, Крушари и Балчик. Най-голямо е търсенето на работници по професиите "шивач на обувки" и "шивач на облекло", съобщават оттам.

 За тези длъжности се изисква професионално образование или поне една година професионален опит. Търсят се още шофьори на таксита, готвачи, сервитьори с професионално образование и стаж една година, както и общи работници, рехабилитатори, строители с опит като зидаро-куфражисти и арматуристи.
От Бюрото по труда посочват, че на проведената през април Трудова борса за фирмите от туризма и туристическото обслужване. В нея са участвали 32 работодатели от Добрич, Балчик, Варна и представители на девет обучаващи организации. Борсата е била посетена от 450 търсещи работа. На нея са били обявени 1041 работни места. Най-голямо е било търсенето на готвачи - 280, на сервитьори - 260, на камериерки - 178, пиколо - 139.
 


Сходни връзки

НАД 300 СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРОТО ПО ТРУДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди