изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:08 EEST
СИН ПРЕБИ МАЙКА СИ ДО СМЪРТ    
Ред и сигурностМалко след полунощ в събота вечерта 61-годишната Донка Драганова от добричкото село Свобода е била убита от сина си, научи НДТ. От пресцентъра на ОД "Полиция" съобщиха, че на 11 май след полунощ във второ РПУ е бил получен сигнал за това, че възрастната жена е починала в дома си.

Според информация на органите на реда, смъртта е настъпила вследствие на нанесени телесни повреди след възникнал битов скандал.
Жители на Свобода разказаха за НДТ, че жената е била убита от сина си - 41-годишния Драгомир Драганов. В селото се говори, че  между двамата възникнал скандал, след като били на чашка, разразил се и стигнал до зверското пребиване на жената, причинило и смъртта й. Хората добавиха още, че цялата глава на възрастната жена била синя. Донка  живеела сама след смъртта на съпруга си. Синът й преди работел в кооперацията в селото, но останал без работа. Според селяните се запилял някъде по Варна, но често идвал с колата при майка си. Починалата жена имала и дъщеря, женена в Свищов. Там също имало трагедия - внучето на убитата баба загинало при катастрофата в Лим, разказаха още жителите на Свобода.
След извършени оперативно-издирвателни действия Драгомир  бил задържан от полицията с прокурорско разрешение за 72 часа като заподозрян за престъплението, добавят още от полицията. По случая е заведено досъдебно производство и работата продължава.
 


Сходни връзки

СИН ПРЕБИ МАЙКА СИ ДО СМЪРТ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СИН ПРЕБИ МАЙКА СИ ДО СМЪРТ
Автор: Anonymous да 2007-06-27 @ 18:52 EEST

ubitata baba e nai dobrata za6to li q hvalq za6toto tova  a e moqta baba  

poklon pred svetlatai pamet :( :(

СИН ПРЕБИ МАЙКА СИ ДО СМЪРТ
Автор: Anonymous да 2007-06-28 @ 11:10 EEST

Моите съболезнования, момиче! Що за човек е този, който я уби?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди