изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:09 EEST
ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА КАВАРНЕНСКА СЦЕНА - КРАЛЕТЕ НА ХЕВИ МЕТЪЛА - MANOWAR    
КултураНай-шумната банда на света Manowar, неоспоримите крале на хеви метъла ще свирят за първи път на живо в България, съобщиха организаторите на "Калиакра рок фест" - "Жокер медиа" и община Каварна. Мега-концертът ще е на 30 юни на стадион "Калиакра" в морския град. Това съобщиха от пресслужбата на общината.

Оттам уточниха още, че гостуването на Manowar в крайморския град е част от тазгодишното издание на "Калиакра рок фест", който ще се проведе от 28 до 30 юни в лятната столица на рока - Каварна.
Преговорите за първия концерт на култовата група са продължили повече от три години. За радост на хилядите български фенове, които повече от две десетилетия чакат срещата си с тях,  договорът с Manowar вече е факт, съобщават още организаторите на феста. Подробности около предстоящото гостуване на бандата ще бъдат оповестени на 18 май - на пресконференция в столицата, на която ще присъства лично басистът на групата Joey Demaio, неговият мениджър и организаторите на феста, добавят от морското кметство.
 


Сходни връзки

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА КАВАРНЕНСКА СЦЕНА - КРАЛЕТЕ НА ХЕВИ МЕТЪЛА - MANOWAR | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди