изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:57 EEST
Убиха президента на ФК "Локомотив" (Пд) Александър Тасев (ОБЗОР)    
Ред и сигурност София. 45-годишният Александър Тасев, президент на ФК “Локомотив” (Пловдив), бе убит днес в столичния квартал "Бояна". Александър Тасев е застрелян около 10,30 часа на ул. “Севастократор Калоян”. Тялото му бе намерено в лекия му автомобил черен “Мерцедес” S класа, с регистрационен номер СА 6969.

Сигналът е подаден в полицията минути след 11 часа от случайно преминаващ гражданин. Автомобилът, в който е убит, е лизингов, на "Балканстар". Тепърва ще се изяснява дали убитият има регистрации в полицията, съобщи говорителят на Столичната полиция Малина Колева. Тасев е прострелян с два куршума в главата, сочи първоначалният оглед на местопроизшествието.
На мястото на престъплението е Наташа Николова, началник на столичното Шесто РПУ, Роман Василев, заместник-градски прокурор на София и началникът на отдел Убийства към Столичната полиция Ивайло Спиридонов. Продължава огледът и работата на полицията.
Александър Тасев бе президент на ФК “Локомотив” (Пд) от пролетта на 2006 година, около шест месеца след убийството на предишния шеф на клуба Георги Илиев.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Убиха президента на ФК "Локомотив" (Пд) Александър Тасев (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди