изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:26 EEST
Кметът на Кюстендил: Живеем в държава, в която избиват по улиците общинари и бизнесмени за добро утро    
НовиниКюстендил. Освен възмущение от случилото се, друго не мога да кажа. Съжалявам, че живеем в такава държава, в която председатели на общински съвети, кметове и бизнесмени ги избиват по улиците като пилци за добро утро. Това заяви пред Агенция “Фокус” кметът на Кюстендил Людмил Стоянов по повод днешното убийство на Александър Тасев.


Попитан какви според него са причините за убийството, Людмил Стоянов отговори: “Нямам обяснение. Нашето мнение е, че неговият бизнес беше възможно най- легален. Нямаме информация да е бил замесен с определени групировки или да се е занимавал с дейности, извън рамките на закона. За нас Александър Тасев беше бизнесмен в пълния смисъл на думата. Човек, на когото сме разчитали, когато се е налагало. Той беше един от спонсорите на мероприятията в града. Макар и напуснал града отдавна, Александър Тасев си беше кюстендилец”.
По повод бизнеса на убития Александър Тасев в Кюстендил, кметът на града Людмил Стоянов каза, че той не е кой знае колко развит. “По линия на приватизацията има една фабрика за производство на обувки, бившият “Винпром” е негова собственост. Той беше и сред най-сериозните изкупвачи на черешова продукция по време на сезона. Той отдавна е напуснал Кюстендил, идваше само по повод на празници”, поясни кюстендилският кмет.
За нас Александър Тасев бе един от успелите бизнесмени на Кюстендил. Човек със замах, който разбираше от бизнес и правеше бизнес.
Маргарита КОЛЕВА
 


Сходни връзки

Кметът на Кюстендил: Живеем в държава, в която избиват по улиците общинари и бизнесмени за добро утро | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди