изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 10:15 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "АЛБЕНА" ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВНА    
ЛюбопитноВ петък председателят на Комитета по туризъм Румен Драганов връчи на общината в Балчик акции за собственост върху 9.4 процента от капитала на "Албена" АД. "Балчишката община е първата, която си възстановява правото си на собственост в курорта, но ние ще продължим твърдо да работим в тази насока", каза пред НДТ г-н Драганов. По този начин държавата вече не била мажоритарен собственик в "Албена".


ХЛЯБЪТ НАДХВЪРЛИ 400 ЛВ., МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ ПОЕВТИНЯВАТ

Пределната цена на хляб "Стара Загора" от 17 май стана 410 лв., след като добричкият хлебозавод увеличи производствената му цена от 340 на 360 лв. Според производителите му, увеличението се дължи на покачването на цената на брашното, две трети от което се получава от каварненската мелница "Камел". С нови цени, но по-малки от предишните от 15 май са предлаганите на търговците в града основни млечни продукти. Килограм краве сирене вече е 2050 лв., а килограм краве масло - 4200 лв.
НДТ - 19 май 1997 г.


 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "АЛБЕНА" ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди