изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:39 EEST
Ръководството на ДСБ подаде оставка    
Политика
София. Цялото ръководство на Демократи за силна България начело с лидера на партията Иван Костов е в оставка до 15 септември, за когато е насрочено национално отчетно изборно събрание, на което ще бъде избрано ново ръководство.


Това обяви на пресконференция лидерът на ДСБ Иван Костов., предаде репортер на Агенция “Фокус”. До 15 септември ръководството ще продължи да изпълнява своите задължения. До тогава ще бъде направен пълен анализ на грешките. Възможно е да има и промяна в Устава на партията, ако това е необходимо. Костов обаче бе категоричен, че смяна на курса няма да има.
В оставка е и водачът на листата на ДСБ Константин Димитров, който заяви, че поема цялата отговорност за неуспеха на тези избори.
“Съжалявам, че посланията ни не достигнаха до сърцата и умовете на повече избиратели”, посочи Константин Димитров.
Проектът ДСБ не е грешка. Друг е въпросът дали ще докажем пред хората, че това е така. Ние сме пред голямо изпитание, каза още лидерът на ДСБ Иван Костов. По думите му най-голямата грешка на неговата партия била, че избирателите не ни припознават като алтернатива на управляващата коалиция. “Хората припознаха като такава алтернатива ГЕРБ и “Атака”, но за нас това не е така”, категоричен бе Иван Костов.
Според него ако има нещо положително, което да се е случило на тези избори, то е, че БСП и НДСВ са загубили сериозни позиции. “Това все пак е един звън на камбана”, посочи Костов. Лидерът на ДСБ обяви, че партията му е готова за открита дискусия за състоянието на дясното, за да се намерят правилните политически решения, които да отговорят на очакванията към десницата.
Според Веселин Методиев, заместник-председател на ДСБ сериозният начин на говорене на ДСБ и отказът от влизане в корупционни схеми са причини за неуспеха на тези избори.
Мартина БОЗУКОВА

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Ръководството на ДСБ подаде оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди