изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:04 EEST
ХАЙДЕ НА ЦИРК!    
Новини

Българският цирк е като птицата Феникс! Преживял световен триумф и безмилостна разруха, един ден - рано или късно, той отново ще полети към своето възраждане. Това казват Кети и Цветан Димитрови, които са собственици на цирк “Ориент”, който от 23 до 27 май ще изнесе представления в Добрич от 17.30 и 19.30 часа. Шапитото му е разпънато в жк “Дружба” 2, до училище “Дора Габе”.



Че циркът е жив и сияе, както в славните си години, ще се убедят всички, които го посетят. Днес цирк “Ориент” отбелязва своя пети юбилеен сезон и затова представленията за артистите и публиката са по-специални. По специални са и за това, че тази година отбелязваме 110-годишнината от основаването на българския цирк, който повече от век кара малки и големи от сърце да се забавляват.   

Под купола гостите ще могат да видят спиращия дъха номер - “Висока тел”, представен от 6-годишната Ани. С "Въздушни шалове" малки и големи ще бъдат омаяни от артистката Деси Митева. Програмата включва още дресура с гълъби, питони, акробатика на кон, мис Ади – жената-каучук, ще покаже  невероятните възможности на човешкото тяло. За десерт ще видите уникално кучешкото шоу, в което главните герои ще броят. Това обаче не е всичко от програмата. В Добрич ще видим кучето Роки, което прави 15 задни салта и уникалната дресура на Кети Димитрова, която пък прави от невъзможното възможно. Скоро нейният майсторлък ще наследи племенникът й Мирослав, научи НДТ. Разбрахме още, че Симеон подготвя “Кристал баланс” и премиерата на този номер трябва да е съвсем скоро. Градусът на настроението ще вдигнат клоуните на цирка Зина и Иво, които вчера бяха любезни да влязат в ролята на екскурзоводи и да ни запознаят с артистите и голямото семейство от животни. Докато снимахме маймунката Шакира, нейният партньор Кънчо ревностно я пазеше и с лапата си искаше да закрие обектива. Че семейството на цирка е сплотено, се убедихме и от това, че врана и котка дружат като истински приятели. Едва пристигнала в Добрич, грациозната черна котка Фелиша пък се бе опънала на зеления тревен килим, за да се препича на слънце преди да завали. Може още много да се говори за героите, но е друго да ги видите, защото сме сигурни, че няма дете, което да издържи на изкушението да посети цирк “Ориент”. Неизвинено отсъствие пък ще бъде писано на порасналите деца, ако пропуснат да се забавляват в празничните почивни дни. Така че - не пропускайте да бъдете там, когато прожекторите светнат, а музиката гръмне, защото, както Зина казва: Ние ще играем специално за вас!

 


Сходни връзки

ХАЙДЕ НА ЦИРК! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди