изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:46 EEST
"БАНКА МИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ И НЕ МИ ГИ ДАВА"    
ОбществоТова заяви в редакцията на НДТ Борислав Илиев - по негови думи, военноинвалид от Добрич


За съдействие към редакцията на НДТ вчера се обърна добричлията Борислав Илиев. Ето какво сподели пред репортер на вестника: "Аз съм военноинвалид и получавам средства за лекарства, транспорт, телефон, както и месечните помощи от социалното министерство и други по банков път, на карта в ДЗИ банк. Знам, че парите ми са преведени още на 11 май, обещаха да ги дадат преди изборите, а те минаха и не ми ги дават".
Потърсихме за коментар управителя на ДЗИ банк Галина Люцканова, която разказа следното: "Въпросният господин идва днес в офиса на банката и направи невероятен скандал, от което подложи на допълнителен стрес колегите. Отправя заплахи и дори бях на косъм да повикам полиция. Всъщност, проблем няма и никой не му държи парите. Социалните помощи идват на траншове. Едва днес /б.а. - вчера/ бяха пристигнали неговите средства и го уверих лично, че ще може да си ги тегли по карта след 18.30 часа".
 


Сходни връзки

"БАНКА МИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ И НЕ МИ ГИ ДАВА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди