изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:15 EEST
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА    
СпортТова, което феновете на футбола в Добрич не искаха да се случи, вече е факт - отборът на "Добруджа" завърши на предпоследно място в първенството на Източната "Б" група и така загуби мястото си в  професионалния футбол.

 

От няколко години футболът в областния ни град е в криза. С "великото " управление на Величко Найденов и Роман Георгиев "жълто-зелените" извървяха доста бързо пътя от първа дивизия до Североизточната "В" група, в която ще мерят сили с отбори като "Орловец" (Победа), "Септември" (Тервел), "Спортист" (Г. Тошево) и "Левски" (Главиница). Разочарованието е голямо, защото за първи път в своята история представителният тим на Добрич ще се подвизава в трета дивизия. Няма съмнение, че сега ще се изтъкват различни причини за изпадането на отбора и че виновниците ще търсят оправдания. Но не е нужно много да разбира човек от тази игра, за да се досети, че за да върви отборът напред, е нужно да го управляват хора, които разбират от футбол и не им е безразлично дали "жълто-зелените" ще играят с грандовете "Левски" и ЦСКА, или с непретенциозни отборчета.

Последната си стъпка към "В" група добруджанци направиха при гостуването си на "Миньор" (Раднево) - водени от капитана на тима Наско Георгиев и треньора на вратарите Светозар Джилянов, те загубиха с 1:3. Домакините откриха резултата още в 18-та минута. Здравко Запрянов бе изведен отдясно, навлезе в наказателното поле и с диагонален удар прати топката в мрежата на добричлии. Добруджанци възстановиха равенството с попадение на Петър Кирилов в 31-та мин - след удар на Георги Кичуков вратарят на "миньорите" изби топката, но тя попадна у нападателя на “Добруджа”, който се разписа с глава. Домакините обаче също гонеха победата и знаеха как да я постигнат. С втори гол на Запрянов в 67-та мин. поведоха с 2:1, а пет минути преди края на редовното време Борислав Иванов опъна отново мрежата на "Добруджа" и оформи крайния резултат.

Съставът на “Добруджа”: Николов, Петров (46-Атанасов), Флоров, Димов, Георгиев, Ангелов, Василев (57-Колев), Кичуков (71- Господинов), Босилков, Няголов, Кирилов.

 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА | 25 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-27 @ 21:33 EEST
Много важно? Предпочитам повече работни места, от един посредствен отбор!
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-27 @ 23:22 EEST

Нещо не схващам къде е връзката между работните места и посредствения футболен тим. За най-точния отговор трябва да бъдат потърсени "великите" ни управници от последните години - Лъчезар Росенов и Детелина Николова!

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-28 @ 00:12 EEST
Смятам че ще е най-добре ако отборът бъде разпуснат и се успокоят страстите!Така и никой няма да има възможност да се облажва около клуба.А и реално погледнато,в БГ футбол няма,та да искаме чудеса в Добрич.Ония момченца никога не са били футболисти,та да ни е мъчно за тях!
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-28 @ 06:29 EEST
Има един клозетен драскач в Добрич, който за щяло и нещяло все оставки иска, а сега на Детелина Николова и Лъчезар Росенов. Ще го срещнете във всеки форум защото той друго не прави. Запознайте се с него, това е Мишокът и му простете, защото той е болен.
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-28 @ 15:59 EEST

От този миг започва голямата далавера за босовете - минимални разходи за съдийски, за футболисти, за заплати и най-вече премии, които даваха само на определени футболисти. Плана се изпълни и благодарение на некадарника кралев. На успелите в класирането за'' В'' група ЧЕСТИТО.

 

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-28 @ 18:55 EEST
Njama dalawera - klub njama, zakriha go.
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-29 @ 03:15 EEST
mnogo jalko za liubimia ni klub-sarceto mi se kasa kato znam kakvo ni o4akva.Sasipaha go hora koito ne mileeha sas sarceto i du6ata si za tozt otbor.Slojihte 4erno petno varhu istoriata Gospoda upravnici.Izgonihte i publikata ot stadiona koiato drasti4no namalia otkak poehte kluba.I malko ne vi li e sram,4e poehte gotov otbor ot''A'' grupa i ni dokarahte do tuk-PITAM VI!!!!   Ako imate savest i moral izlezte pred naroda i se izvinete pone,ne se krite kato mi6ki i da zalagvate horata s bezplaten vhod na ma4ovete. pla6tahme si za bileti no ima6e istinski futbol i futbolisti ni radvaha togava--zvezdi izlizaha ot tuk!!!!A s tezi mom4eta jalko za tiah no sa dale4 ot futbolnata igra kato izklu4a niakoi imena kato Rumen,Filip,Petar,doniakade Ki4uka,Zdravko i Nakata,no ima kakvo da se jelae o6te ot tiah.Drugite da ne se obijdat no sa OBRAN BOSTAN.Te dali 6te sa futbolisti,zavar4ici ili kelneri vse im e taia.A 4e se izlagat kato kifli,neznae ot kade da ritne topkata i pas da podade  iznervia i nai vernite fenove i publika da psuva, a to ti se smee nasre6ta,4e i sreden prast pokazva da ozlobi horata pove4e. Podavaite ostavki Gospoda razvaliaite dogovori,VELI$KO NAIDENOV da iz4ezne edin pat zavinagi,samo kabelnata da ostavi.Pak ako triabva da se maha s neia,moje da e za dobro belkim se varnem dogodina pak vav ''B''po4nah az pak da me4taia!!!No ne e me4ta tova Gospoda,koito se zahvane triabva da ni izkara ot blatoto!!! Ne otiva na grad kato DOBRI4 da niama futbolen otbor.Bravo na hanbalistite i voleibolistite vazrajdat starata slava.  Bravo mom4eta,az ne sam samo fen na futbola a na DOBRUDJA.  Istinskite fenove 6te podkrepim DOBRUDJA i vav ''V'' grupa kolkoto i da ni e sram.Triabva promiana ot rakovodstvo,treniori prezident i futbolisti.OSTVAM S NADEJDATA NA PREHODA I VAZRAJDANETO na edin uasnal tim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-29 @ 12:23 EEST

Не знам кого ще подкрепяш колега, не можеш ли да прочетеш, че клубът е закрит и стадиона е запечатан, а отборът е уволнен. Иди и виж на стадиона,

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-29 @ 14:07 EEST

А сега на къде големи футболисти - Флоров, Здравко, Наката, Кючука, Василев - добре ви беше като вземахте тайно големите заплати, премии, пари за обувки и се присмивахте надменно на младите момчета и ги наричахте с обидни думи. Вие вземахте тяхното и не бяхте един отбор. Вие се самозабравихте и Роман това чакаше. Сами се унищожихте и като хора и като спортисти. Флоров, като отиваше уж да се застъпи за отбора му затваряха устата с някой лев и си траеше. Защото Наката - капитан ''мечта'' е един мухльо без развитие. Не ви е минавало и на ум, че ще изпаднете - сами си направихте сакуро. А младите ще се оправят, живота е пред тях  - със или  без футбол. Мислете му вие -  Флоров чий задник да целува и на кого да снася информация. УЖАС!

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-30 @ 00:17 EEST

А бе, верно ли стадион "Дружба" го искали за голф-игрище, а "Добруджа" щяла да играе отстрани на сгурията през следващия сезон? Щото ако е верно - язък! :( 

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-30 @ 00:55 EEST

Kato e zape4atan stadiona ne zna4i,4e i otbor niama.Moje s iuno6i da igraiat,no otbor 6te ima!Parvenstvoto svar6i normalno e da zatvoriat stadiona pak i teparva 6te se re6ava koi 6te go upravliava.To i sastoianieto ne e cvetu6to ,neka se sahrani i malkoto koeto e ostanalo,4e vandalite tova i 4akat.Kmeticata da ne se opava kato magare na most,ami da si dade blagosloviata za remont na stadiona na kadarni hora,a ne da se oslu6va za oblagi v li4na polza.Otbora e na DOBRI4-ne e moi, nito nein nito va6-- toi e na vsi4ki koito go obi4ame.Neka da napravi ne6to polojitelno,kakto pravi za samia grad i koeto e vidno---otkak e na kmetskia stol Dobri4 jivna i se razkrasi-BRAVO!!!Da napravi taka,4e da zapeem drujno za otbora v na6ite sarca!!!Stanaloto stanalo i da pla4em polza nema!!Triabva da se deistva dokato e vreme...............................

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-30 @ 14:48 EEST

Който се интересува от футбол знае, че Роман и Борисов прогониха цял един отбор от школата  на ПФК ''Добруджа''. Набор 1988 -  старша възраст  на Краси Коев, да играят във ''В'' група. Това бе един изключителен отбор с доста качествени момчета.  А то им се върна тъпкано, или просто това изпадане е било планирано още с уволнението на Вальо Пейчев. С докарване на разни гадини от Бургас това стана факт.

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-31 @ 09:34 EEST
Жалко, че Добруджа изпадна във "В" група. Нямаше мач на който да не отида. Винаги бях на стадиона и подкрепях момчетата. Не заслужават да играят с аматьорите. Нека сега се обединят и да се обиграят до влизането си в "Б" група. Да се вземат няколко по-стари класни футболисти, за да водят момчетата в мачовете. Дано да се направи отбор, да се състави такъв тим, който може да се изправи срещу всеки отбор от България.
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-05-31 @ 15:24 EEST
Общинарите да продадат отбора и стадиона, ако има кой да ги купи???
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-02 @ 23:59 EEST

Ei sme6nik na teb ti pojelavam SINA ti da igrae taka kakto igraiat tez futbolisti deto gi spomena.A otnosno koi s kakvo 6te se zanimava badi spokoen te sa futbolisti s imena za razlika ot SINA ti ili ot teb samia i 6te si nameriat otbori badi siguren v tova.Tuk stava vapros za 4estta na DOBRUDJA,a ne ne4iii interesi MUHLIO takav.Ne prehvariai vinata samo na edni, ne zabraviai i tvoita familia i nai ve4e proslovutoto 'RAKOVODSTVO'na otbora.

 

 

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-03 @ 00:32 EEST

Otnosno snasianeto na informaciata,Florov moje da snasia informacia na maika ti ili na jena ti.Iskam samo da te popitam ti"razbira4o na futbola",kato doide Roman4o na stadiona,ti kade si,ne mu li lije6 gaza?Za da igrae "SIN4ETO TI" ili niakoi taka nare4eni"mladi talanti ili nadejdi".Predi meseci kato stanaha vsi4ki opitni futbolisti na boikot protiv rakovodstvoto kade biaha tez va6te"mladi futbolis4eta"?Ili tova barzo se zabravia a?Kato vidiahte na kade "duha viatara po4nahte i vie da duhate na tam"a?Togava pak stava6e vapros za pari nali? Siguren sam 4e znae6 "poznava4o na futbolnata materia"ili mnogo barzo zabravi?Florov dali lije zadnici neznam,no 6te se radvam ako vsi4ki se razdavat taka na vseki ma4 kato nego i nai ve4e ti ili sina ti.Uspeh Flor4e i si nameri drug otbor,za6toto tuk imame "bedni mladi futbolisti sas zamojni ba6ti"i ne mogat da igraiat za6toto ti im"pre4i6".

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-03 @ 04:53 EEST
За бедни и богати не говорим, а за честта на един, отбор който умря. А по-старите, т.е. по-опитните, нищо не направиха за спасяването на отбора, дори си избираха кога да си изкарат картони. Дори самия Флоров си направи сметката за двата мача преди с Раднево. Ами Здравчето, леле майко ''най-големия'' селски тарикат, дори ''Дунав''- Русе не го искат, за какви именити футболисти говорите. Добре че има някои юноши да ги заместят,и на имащи или богати бащи и богати синчета. А за лизача на Флоров да го духа.  
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-03 @ 09:48 EEST
"Добруджа" не е умряла, аз съм оптимист!
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-03 @ 20:16 EEST
Как да не е умряла! Заплатите на момчетата не са изплатени, независимо от резултата, те са ходили на тренировки. А върха - е, че трябва всички, които са на квартири да ги освободят. Договорите между клуба и наемодателите са прекратени миналия месец. Това е гавра с личността. Къде сте фенове, общинари, кметица. Това е нечовешко! Как ще запазим отбора! 
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-03 @ 23:23 EEST

Да отидат в хана

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-06 @ 12:23 EEST
EI  PROSTAKO  PROST,MAIKATI  DA OTIDE  V  HANA.GOLEMI  SELQNDURI  STE  VSI4KI  TUK,NO  SE  OBAJDATE TAM  KADETO  NE  VI E RABOTA.PRESTANETE  DA  DRANKATE  PROSTOTII  ZA  KOITO  NQMATE  TO4NA INFORMACIQ.OSOBENO TI BE MUHLIO PROST-MNOGO SI INFORMIRAM KOI KAKVI ZAPLATI E VZIMAL I KAKVI PREMII.DA  NE  BI  DA  SI  PRAVIL SVIRKA  NA  NQKOI  4E  TI  E  SNESAL  INFORMACIQTA. AKO  SI  MISLI6  4E  OT SIN4ETO TI  6TE  STANE  FUTBOLIST  IDI  I  SE  GRAMNI   PO  DOBRE. V  NIKOI  OTBOR  NQMA  DA  TARPQT TOLKOVA  SAMONADEQN  MANGAL  KATO  NEGO.
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-06 @ 13:22 EEST
Явно простака си ти! За доказване на истината за заплати и квартири може да се обадите на г-н Чанев или в счетоводството на ПФК Добруджа.
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-07 @ 03:59 EEST
Za6to se djavkate be hora,istinata be 4e naistina otbora be6e slab.Zacelia 6ampionat DOBRUDJA ima6e 2-3 ma4a na nivo,drugoto si be6e maka.Tolkova slab otbor az ne pomnia,sas strah da gledam dali 6te vzemem to4ki ili ne.4e nie kato behme v""A""taka ne sam treperel.Tia lekenca mi podbiha samo4uvstvieto,dokaraha me do tam,4e da me e sram da kaja ot koi otbor sam.Mislia si ,4e Kralev,ako be smenen po rano 6te6e da ima po goliama nadejda,no igrata svar6i.I na tezi po gore 6te im kaja AMAN ot takiva psevdofenove,star4oci,pianki i ne znam o6te kakvi ta ne spriha da se pluiat i hapiat.Takiva na stadiona se nagledah koito kato povedat gostite i po4vat da huliat i psuvat otbora si--vie ste prodajnuci gospoda,za edna 6epa semki se prodavate.A za tezi na igri6teto  to se vijda  tolkova si mogat mom4etata ot LADA  LINKOLN ne moje da stane.Ta imam edna molba kam gospodata po gore: Ne hodete togava na ma4ove stoite si v ka6ti i gledaite futbol po TV da ne si habite nervite s na6eto otbor4e,4e kakvoto vi e vazpitanieto takova vi e obrazovanieto!!!!!!!!!!    I SAM GLUPAKA E GLUPAK,NO DRUGO SA SI DVAMA TRIMA!!!!!!!!! 
"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-07 @ 10:10 EEST

Мъже, безспорно все от вас е прав в нещо, но е безполезно да се обиждаме и нападаме, най-вече защото обичаме "Добруджа" и искаме тя отново да се върне в елита. Не съм футболен фен и не разбирам от футбол, но обичам Добрич и "Добруджа". Според мен, най-добре е сега да гледате само напред и да правите предложения как да си върнем отбора в елита. Правете предложения и натийскайте етично управляващите - Общинския съвет в Добрич - какво да направят за доброто бъдеще на "Добруджа". Решението е единствено в общинските съветници и Общинския съвет.

"ДОБРУДЖА" ИЗПАДНА ВЪВ "В" ГРУПА
Автор: Anonymous да 2007-06-08 @ 00:40 EEST
Evala,BRAVO!!!!!!!!!!Kulturen,eti4en i po4ten 4ovek ste.Pozitiven i misle6t,samo s takiva hora moje da uspeem napred.Ami toi 4oveka go kaza da se nadiavame niakoi ot upravnicite da go pro4etat po skoro ili da se usetiat.4akame vse ne6to novo da se slu4i,da 4uem dobrata novina no.........................................niama i niama!!!!!!!!!!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди