изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:29 EEST
ПЕТЯ МИРЕВА СПЕЧЕЛИ КМЕТСКИ КОНКУРС ЗА ЕСЕ    
ОбразованиеИзвестната диджейка Соник закъсня за шоу заради изпуснат полет

Петя Мирева спечели конкурса за есе, обявен от кмета на община Каварна Цонко Цонев на тема "Бъдещето на Каварна". Това обяви навръх празника на славянската писменост и култура председателят на журито и кмет на морската община Цонко Цонев. Пред всички градоначалникът обеща да реализира всички идеи на младото момиче, като например да бъде пуснат лифт от града до плажната му зона, тъй като разстоянието е 3 км. Цонев връчи на победителката грамота и почетния знак на Каварна. От общината момичето получи и 500 лв., с които да поеме кандидатстудентските си разноски. Абитуриентката дойде специално за церемонията от Слънчев бряг, където купонясвала с класа си. Призьорката бе докарана от Цецо Елвиса с прочутия му розов кадилак. Със страхотен концерт поп-дивите Мария Илиева и Марияна Попова дадоха старт на туристическия сезон в Каварна и раздаваха непрекъснато автографи върху блузи и ризи на зрелостници от града и региона, дошли в Каварна за празника. Специалният гост - известната диджейка и певица Соник закъсня с цели три часа и половина за шоуто. Дамата изпуснала полет в Букурещ за България и се наложило каварненският градоначалник Цонко Цонев да прати кола, която да я доведе. Появата си на каварненска сцена вместо в 20 часа - в 23.30 часа известната черна перла компенсира с шоу повече от два часа. По средата на концерта Соник изненадващо поиска пиле с ориз, което светкавично й бе осигурено от домакините.
След концерта Соник, както и всички музиканти, вечеря в ресторант "Св. Георги". По предварителна заръка на Цонев менюто бе съставено от пилешка и свинска скара, задължителната шопска салата и маркови вина. По адрес на известната дама каварненският градоначалник се жалва, че тя е единствената му гостенка, която не е успял да научи да пие българска ракия, тъй като тя била почитателка на френския коняк "Реми Мартен".
 


Сходни връзки

ПЕТЯ МИРЕВА СПЕЧЕЛИ КМЕТСКИ КОНКУРС ЗА ЕСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди