изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:07 EEST
КОМПЮТЪР ПОЛУЧИ ТАЛАНТЛИВ МЛАД МУЗИКАНТ    
НовиниЕдна от мечтите на 16-годишния Борислав Георгиев - ученик от СОУ "Св. Кл. Охридски", се сбъдна в навечерието на 24 май. Момчето бе сред 16-те талантливи връстници на вестник "24 часа", избрани сред връстниците им в страната при кампания на вестника. От общината в Добрич са предложили 10 имена на талантливи деца.

От редакцията са избрали Борко, който има изключителни постижения в областта на музиката. Той е победител в Международния фолклорен фестивал Добрич-Албена, както и във фестивала Орфеево изворче. Борислав е изключителен талант, който носи много успехи на Добрич и на училището си, каза кметът Детелина Николова. След като е разбрала, че мечтата на момчето е да има компютър, тя решила именно такъв да бъде подаръкът му.
Младият музикант поздрави присъстващите на церемонията с изпълнение на кавал. Стана ясно, че той е почитател на Недялко Недялков и Теодоси Спасов.
Днес той и другите избрани от редакцията на "24 часа" деца, ще бъдат гости на президента.
 


Сходни връзки

КОМПЮТЪР ПОЛУЧИ ТАЛАНТЛИВ МЛАД МУЗИКАНТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди