изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:30 EEST
НЕМЕЦ ПРЕДПОЧЕТЕ ДОБРИЧ ЗА БИЗНЕСА СИ В БЪЛГАРИЯ    
ИкономикаВ съботния ден официално - по българска традиция, с водосвет, даде старт на бизнеса си в България немският гражданин Арно Ратс. За НДТ Арно Ратс споделя: "За пръв път дойдох в България през 1999 г. По това време имах възможност да разширя бизнеса си в страна от източна Европа и вместо Полша, Унгария или някъде другаде, избрах България. Тук, по Черноморието е много красиво, затова реших да се установя в Добрич. Сега вече бизнесът ми е у нас в Германия, в Италия, Испания, Швеция, Австрия и България" - разказва собственикът на магазин за авточасти.


Всъщност, още преди година в Добрич отваря врати магазинът за авточасти, като отначало се продават само втора употреба. "Първата част, която продадох тук, в България, беше водна помпа за "Форд Сиера" - дизел, точно на първи юни" - спомня си собственикът на магазина. Днес вече - освен пълната гама части за автомобили втора употреба, се предлагат и нови части, също за всички видове автомобили. "Идеята е също тук да направим сервиз за разглобяване. Имаме желание също да развием кол-център и да доставяме по желание на клиенти авточасти на територията на цяла България" - разказва още г-н Ратс. Той е разкрил 20 работни места, като след разширението на бизнеса си смята, че ще наеме поне още 5 души на работа във фирмата си.
 


Сходни връзки

НЕМЕЦ ПРЕДПОЧЕТЕ ДОБРИЧ ЗА БИЗНЕСА СИ В БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди