изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:23 EEST
РАДОСТИНА КОЛЕВА ПОСТИГНА УСПЕХ И КАТО МЕНИДЖЪР    
НовиниСлед като миналата година певицата Радостина Колева от Добрич беше в журито на Международния детски конкурс в рамките на фестивала "Славянски базар във Витебск" в Беларус, само преди няколко дни тя се върна от фест в Молдова, където отново бе поканена в ролята на оценяващ.

"Хрустальный аист" се проведе за втора година в град Белци и събра 17 участници от Украйна, Швейцария, Узбекистан, Молдова, България, Русия, Армения и Румъния.
Организаторите на фестивала възложиха задачата на Радостина сама да определи българския представител и тя се спря на 21-годишния Димитър Атанасов. Първият опит Радостина Колева като мениджър се оказа изключително удачен - нейният избраник  спечели най-голямата награда на фестивала - Гран При, съпроводена с кристална статуетка с камъни "Сваровски".
Фестивалът в Молдова беше една от предварително поставените цели на Радостина за тази година. Втората беше реализирането на новата й песен - "Пак полeтях" /музика и текст Радостина Колева, аранжимент Алекс Нушев/, която от няколко дни се разпространява по радиостанциите из страната. НДТ

 


Сходни връзки

РАДОСТИНА КОЛЕВА ПОСТИГНА УСПЕХ И КАТО МЕНИДЖЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди