изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:35 EEST
В ОБЛАСТТА РАБОТЯТ ПО 15 ПРОЕКТА НА "АКТИВНИ УСЛУГИ НА ПАЗАРА НА ТРУДА"    
Новини15 проекта от втория цикъл на програмата "Активни услуги на пазара на труда" се реализират в Добричка област, информират от дирекция "Регионална служба по заетостта". Два от проектите са по компонент "Услуги за заетост".

На включените лица се предоставят услуги по професионално информиране и консултиране, оценка на уменията и възможности за устройване на работа, за подготовка за търсене на работа. Общо 124 безработни са били включени в тези проекти до края на април. Други 190 лица без работа са участвали в 11-те проекта по компонент "Квалификационни услуги". Те са били обучени по професиите сервитьор-барман, кулинар, строител, хлебар-сладкар и др. Други два проекта се реализират по компонент "Планиране на местното икономическо развитие". По тях се осъществяват дейности по изследване на местния потенциал и разработване на комуникационни стратегии и рекламни материали за популяризиране на местния икономически потенциал. Такива проекти се реализират в общините Шабла, Тервел и Ген. Тошево.
 


Сходни връзки

В ОБЛАСТТА РАБОТЯТ ПО 15 ПРОЕКТА НА "АКТИВНИ УСЛУГИ НА ПАЗАРА НА ТРУДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди