изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:17 EEST
ПРИЕМАТ МОЛБИ ЗА ПОМОЩИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ГОРИВА    
НовиниОт 15 май в дирекциите "Социално подпомагане" в областта е започнало приемането на молби-декларации за отопление с твърдо гориво за следващия отоплителен сезон 2007/2008 г. До края на май са приети 472 молби, съобщиха от Регионалната дирекция за социално подпомагане.
Крайният срок, в който желаещите да получат помощи за отопление,  могат да заявят желанието си за това, е 31 август. Предвижда се целевата помощ за отопление с твърдо гориво да е на база левовата равностойност на 1,2 тона брикети за целия отоплителен сезон, при усреднена за страната крайна продажна цена.


Размерът на помощта за отопление с твърдо гориво за новия отоплителен сезон става 180 лева, което е с 10 лева повече от миналата година.
Общо 7 333 лица и семейства за използвали правото си на отопление с твърдо гориво през миналия отоплителен сезон, информират още от Регионалната дирекция за социално подпомагане. И добавят, че с направени изменения от края на миналата година се завишават индивидуалните проценти, с помощта на които се определя диференцираният минимален доход за отопление.
 


Сходни връзки

ПРИЕМАТ МОЛБИ ЗА ПОМОЩИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ГОРИВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди