изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:20 EEST
НАЙ-КЪСНО ДО ДВА МЕСЕЦА ЩЕ Е ЯСНО ЗА СДЕЛКАТА С "БЯЛАТА ЛАГУНА"    
ТуризъмВодят се преговори с чуждестрпанен инвеститор за продажбата на дружеството "Бялата лагуна", което стопанисва туристическа база в местността "Иканталъка". Както НДТ вече писа, то бе обявено за продажба на Българска фондова борса, но до момента сделки с акции на дружеството не са сключени.

Очаква се резултатът от преговорите с чуждестранния кандидат-купувач да станат ясни до месец и половина - два, каза изпълнителният директор на "Албена" АД Красимир Станев. Дружеството притежава акциите от капитала на "Бялата лагуна". Чуждестранният инвеститор имал сериозни инвестиционни намерения, особено в Североизточна България. И вече бил реализирал някои от тях. В момента негови консултанти били у нас и правели проучвания. Ако продадем "Бялата лагуна", това ще е добър вариант за "Албена". Ако това не стане, то догодина ще можем да го продадем за двойна цена, каза К. Станев. И обясни, че дружеството се развива добре, в капитала му е включена и земята, която притежава. Той отказа да назове каква е балансовата стойност на дружеството заради опасността от сериозна санкция от страна на ресорните органи.
 


Сходни връзки

НАЙ-КЪСНО ДО ДВА МЕСЕЦА ЩЕ Е ЯСНО ЗА СДЕЛКАТА С "БЯЛАТА ЛАГУНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди