изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:40 EEST
НАБИРАТ НАШИ РАБОТНИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ    
ОбществоКандидати за сезонна работа в Германия набира Централната служба за трудово посредничество в Бон, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

 Търсят се сервитьори, готвачи, камериерки, домашни помощници и помощен персонал. Сервитьорите трябва да са на възраст от 20 до 35 г. и да имат завършено професионално образование по специалността и минимум 6 месеца трудов стаж  или завършено професионално обучение и минимум 2 години трудов стаж. Същите са и условията за готвачите, с изключение на възрастта - те трябва да са между 20 и 40 години. За камериерките пък се изисква само 6 месеца трудов стаж по професията. Домашните помощници ще гледат възрастни хора. Те трябва да са от 35 до 60-годишни, с добри познания по немски език, практически опит в домакинските дейности или обслужването на стари хора, в добро здравословно състояние, подходящо за упражняваната дейност. Желаещите да работят като помощен персонал в Германия трябва да са между 20 и 50-годишни. Те ще работят в кухня, в хотел или в семейно заведение. Трябва да притежават минимум 6 месеца трудов стаж в хотел или ресторант. Всички кандидати трябва да бъдат с много добра или добра степен на владеене на немски език.
Крайният срок за подаване на документите е 13 август. Те ще се приемат в стая 607 в дирекция "Бюро по труда". НДТ

 


Сходни връзки

НАБИРАТ НАШИ РАБОТНИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.27 секунди