изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:49 EEST
ЗАПОЧНА ЗАТВАРЯНЕТО НА ЦЕНТРАЛНАТА УЛИЦА В АЛБЕНА    
НовиниЗапочна поетапното затваряне за автомобили на част от пътя в центъра на курорта Албена пред Културно-информационния център и управлението в комплекса. Това съобщи Васил Василев - ръководител на сектор "Охрана" в курорта. През тази седмица участъкът изцяло ще бъде затворен, за да се осигури свободно движение в централната част на Албена на пешеходци. Автомобилите ще могат да минават зад хотел "Добруджа".

На пресконференция преди седмица изпълнителният директор на "Албена" Красимир Станев заяви, че намерението на ръководството на курорта е да се оформят повече пешеходни зони в комплекса, за да могат свободно да се движат пешеходци, велосипеди, ролери. Надяваме се, че сега след като страната ни е член на Европейския съюз, ще се осъзнае необходимостта от ограничаване на движението на автомобили. Намерението на ръководството на Албена е при изграждането на нови хотели в ската между т.нар. долна и горна зона да се оформят и модерни закрити паркинги, а улиците в комплекса да останат свободни за игра на децата. 
 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ЗАТВАРЯНЕТО НА ЦЕНТРАЛНАТА УЛИЦА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди