изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:52 EEST
ПРИКЛЮЧИ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ "ВЪЗРАЖДАНЕ НА БИЗНЕСЗОНА "СЕВЕРОИЗТОК" В ТЕРВЕЛ    
ОбществоТази седмица се извършват финалните дейности по проекта. Фирмата изпълнител работи по хоризонталната и вертикалната пътна маркировка на улиците "Явор", "Захари Зограф", ОК 262-262 А, ОК 204-206.

Поставят се нови пътни знаци, разчертават се осовите линии.
Преди броени дни бе финализирано изграждането на ново улично осветление по всички подобекти, включени в договора. Липсата на  осветление бе проблем, който чакаше своето разрешение от години. Работещите на смени работници от "Дека"ООД и от "Пластхим-Т" АД имаха необходимост от него. Осветеността на стопанския двор на бившия кравекомплекс при всички случаи ще доведе до намаляване на броя на посегателствата върху имуществата на фирмите, които са  избрали това място, за да разположат там бизнеса си.
Реализирането на проекта води до подобряване на условията за местния бизнес и е придобивка за общината. Новата пътна настилка улеснява достъпа на транспортни средства до фирмите. Полагането на тротоари облекчава движението на работещите.
Общината осигури средствата за финалните плащания към изпълнителя. Те ще бъдат извършени в рамките на крайния срок за приключване на проекта. Изпълнителна Агенция на Програма ФАР към МРРБ също осигури всички средства, предмет на договора.
 Успешното реализиране на проекта допринесе за повишаване на капацитета на Общинска Администрация за управление на проекти в областта на инфраструктурата. Още повече, че този грантов договор се финансира по пилотна интегрирана инвестиционна схема за регионално развитие на МРРБ за Североизточен регион за планиране. НДТ
 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ "ВЪЗРАЖДАНЕ НА БИЗНЕСЗОНА "СЕВЕРОИЗТОК" В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди