изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:25 EEST
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: ГЕРБ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС САМОСТОЯТЕЛНИ ЛИСТИ    
ПолитикаСамо на някои места са възможни изключения по отношение на кандидатурите за кметове. Това съобщи вчера лидерът на партия ГЕРБ - на пресконференция преди провеждането на Областното събрание на партията в Добрич.

Цветанов категорично заяви, че във всички общини в страната партията ще излезе със самостоятелни листи. "За нас основните опоненти са БСП и ДПС, защото те крепят това правителство. Тройната коалиция все още се държи заради подкрепата на лични икономически интереси" - заяви още Цветанов. Пред медиите той обясни, че ГЕРБ ще се съобрази с обществените нагласи на хората по места и затова през август навсякъде в страната ще бъде направено социологическо проучване. "Ние не сме кабинетна партия и искаме да кореспондираме с хората и при кандидатурите за кметове на предстоящите местни избори ще се съобразим с обществените нагласи по места" - добави още Цветанов. ГЕРБ в бъдещите местни парламенти ще работи с партиите, които са център-дясно в политическото пространство, коментира още ръководителят на партията. На питане на журналисти - ще подкрепи ли ГЕРБ Детелина Николова за кмет на Добрич, Цветанов заяви, че ако тя се яви на изборите като кандидат на НДСВ, въпреки че е успешен кмет, то ГЕРБ ще вдигне собствена кандидатура. Лидерът на партията добави още, че ГЕРБ е готов да застане зад кандидатурата на кмета на Каварна Цонко Цонев, тъй като той самият е член на гражданското сдружение. "Българското общество показа в последните години, че иска промяна на политическото статукво и дългосрочна прозрачна политика. Именно затова се роди и партия ГЕРБ" - добави още Цветанов.
Като козметични определи председателят на партията  промените в кабинета. "Те не могат да бъдат и други, защото това е една обвързана схема 3:5:8, обвързана от взаимозависими политическо-икономически интереси. БСП говори за холдинг на партията-столетница. Ние не сме партия, която зависи от икономически и политически интереси и ГЕРБ е алтернативата, която ще върне загубеното доверие на обществото в политическата класа на България" - каза още Цветанов.


 

 


Сходни връзки

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: ГЕРБ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС САМОСТОЯТЕЛНИ ЛИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди